Saturday, August 8, 2009

Vargad jäävad vahele!

Kui sinu koeral on komme laualt asju varastada siis tee järgmist:

Võta üks plekkpurk, millel on kaas taassulgetav. Näiteks hernekonservipurk, mis on osaliselt kinni jäetud. Pane sinna sisse midagi eriti rämedalt kolisevat. Näiteks väikesei naelu, mutreid kruvisid, seibe vms. Edasi kinnita selle topsiku külge nöör, teibi äred kinni, et sealt midagi välja ei kukuks ega koera vigastaks. Nööri teise otsa pane mindagi väga maitsvat, millele sa tead, et koer ei suuda vastu panna. Olgu selleks kasvõi latt vorsti või kondijupp, millest sul kahju pole. Nöör peaks olema parasjagu nii pikk ja kogu peibutis lauale asetatud selliselt, et koer näeks lihatükki aga purki ei näeks, kuid samas niikui ta tõmbab peibutuse alla, kukub enamvähem samal hetkel alla ka purk kolisevate asjadega.

Nüüd kui see lauale sätitud, mine ise julgelt teise tuppa ja oota. Kui kolin käib, siis torma kohale, riidle koeraga ja võta talt kõik käest ära. Lihatüki, mis sa nööri külge sidusid võid talle soovi korral hiljem anda tema toidukausist.

Variant II


Osad koerad lähevad ka chillipipra õnge. Pane seda liha ühele poolele ikka nii kõvasti, et on pandud ja jäta siis lauale järelevalveta, puhas pool ülespoole. Kui varastab ja sööb, siis usu - teistkorda ta enam ei taha.

Variant III

Koerad kardavad ka lisaks kukkuvatele ja kolisevatele asjadele väikeseid pähe kukkuvaid asju. Tee umbes samasugune lõks nagu esimeses variandis ainult, et kasuta plekkpurgi asemel väikest avatud purunematut nõud, kuhu pane sisse pisikesi pärleid või riisi/tatart, mis peibutise alla tõmbamise korral ümber tema ja tema peale laiali lendavad. Kruvisid jms asju ei soovita panna, sest nendega võib koer sellisel juhul viga saada.

No comments:

Post a Comment